Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (4.21 secunde)
"Ma simt pregatit sa intru in lupta", a confirmat, sambata, Oprescu pregatirile pentru lansare. ... Sambata, la Calarasi, edilul Capitalei a primit cheia orasului chiar de la primarul municipiului, membru PSD si subaltern al lui Taracila.
In noaptea de vineri spre sambata, Daniel a dormit acasa la sora lui mai mica, Floare Visan, de pe Str. ... Sambata seara, a fost chemat, de urgenta, la Patriarhie.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Brasov, ca in cursul zilei a vorbit la telefon cu Klaus Iohannis despre posibilitatea unei intalniri, duminica, la Bucuresti, impreuna cu reprezentanti ai majoritatii parlamentare, pentru a reconfirma sprijinul acesteia pentru edilul Sibiului, precum si pentru stabilirea unui plan de actiune in acest sens.
Parafrazand o idee celebra (existenta vietii dupa moarte), presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, ca "exista viata" si dupa Basescu, "poate chiar mai buna" si a dat asigurari clujenilor ca proiectele comunitatii vor fi continuate si daca Basescu nu va mai fi presedinte.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, ca dezbaterea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, organizata la Cluj-Napoca, a fost o "semifinala" in care s-au intalnit doi candidati "usor disperati", primul pentru ca nu intra in turul al doilea, celalalt pentru ca pierde in turul secund.
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu. "Presedintele Basescu vorbea sambata despre femei si spunea ca le-a promovat.
"Atacul la Mircea Geoana nu e in calitatea lui de lider al PSD, ci de presedinte al Senatului", a spus, sambata, Adrian Nastase.
democrat-liberalii au discutat, sambata, timp de peste sase ore, strategia in perspectiva alegerilor interne din acest an, schimbarea siglei aducand in discutie adoptarea simbolului rozei vanturilor, in replica un alt democrat-liberal propunand nodul marinaresc sau barca.
Comunicatul catre tara va fi difuzat cel mai probabil, in aceeasi zi de sambata, 20 februarie, cand are loc Congresul PSD. ... Numele membrilor Comitetului va fi comunicat, cel mai probabil, tot sambata.
In ceea ce-l priveste pe Mircea Geoana, indiferent de ce se va intampla la vot sambata, eu sunt convins ca va munci in continuare pentru partid asa cum am muncit si noi pentru el", a spus Ponta.
'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
Majoritatea membrilor Biroului Permanent al PSD au cazut de acord, vineri dimineata, sa mearga in CExN de vineri dupa-amiaza cu varianta ca Statutul PSD sa nu sufere modificari majore la Congresul de sambata.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, la Congres, ca acest for statutar are de rezolvat o serie de probleme de mesaj, prima privind aratarea respectului cuvenit pentru Ion Iliescu, iar a doua privind conturarea unui mesaj de schimbare de atitudine si de generatie.
"Iese Geoana presedinte?", "Iese Ponta?", acestea erau framantarile delegatilor la Congresul PSD, adunati, sambata, la Romexpo, pentru a alege primul om din partid. ... Acestea au fost retragerile surpriza despre care Ilie Sarbu si Liviu Dragnea le vorbeau ziaristilor, sambata dimineata.
Practic, ceea ce s-a intamplat sambata la Romexpo pare tras la indigo dupa evenimentele de la Congresul din 2005: ... A fost, sambata, suprema revansa pentru presedintele fondator si momentul, amanat cu 5 ani, al clarificarii definitive a relatiei sale personale cu istoria partidului.
Daca era vorba doar de imaginea sa, de ce nu a asteptat Ion Iliescu pana sambata, la Congres sa faca acest anunt cand oricum urmeaza sa-l faca oficial ?
Totusi, aceleasi surse au admis faptul ca, in urma cu o zi, adica sambata, Traian Basescu a fost la spital pentru o serie de analize.
Un avion Tupolev 154, la bordul caruia se afla presedintele polonez Lech Kaczynski, s-a prabusit, sambata, la aterizarea pe aeroportul din Smolensk, in Rusia, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului polonez de Externe, Piotr Paszkowski, citat de AFP.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca "disparitia lui Lech Kaczynski este o pierdere nu doar pentru Polonia, ci pentru intreaga Uniune Europeana" "Vocea sa a adus realism si echilibru politicii europene, totul venind ca rezultat al sustinerii puternice a intereselor poporului pe care il reprezenta.
google-analytics.com